• Nye hold: Boksning og Junior MMA starter uge 16!

    Fra den 16. april, udvidder vi vores træningsprogram med fire nye, spændende hold om ugen med boksning og junior hold.

    Som den første klub i Danmark, tilbyder vi nu Mixed Martial Arts hold, kun for juniorer. Holdet er for alle mellem 13 og 18 år, og vil blive undervist af CSAs professionelle kæmper Philip “Gunshow” Fortuna. Der vil blive arbejdet på kondition, styrke, udholdenhed, boksning, brydning og submissions. Holdet træner hver tirsdag og torsdag kl. 15:30-17:00 og vil have fokus på disciplin og opbygning af fremtidige talenter til klubbens kamphold.

    Vores boksehold for kæmpere, undervist af den erfarne Poul Duvill, har længe været en stor succes. Vi har haft mange forespørgsler på at lave et åbent hold med boksning for alle, og med vores erfarne udøver Ronny Christensen ved roret, vil vi fremover tilbyde netop dette hver mandag og onsdag fra kl. 20:00-21:30. Holdet vil have fokus på teknik, kondition og styrke, og alle kan deltage, uanset forudsætninger og grundform.

    Der er som altid en uges gratis prøvetræning til alle, og man behøver blot møde op et kvarters tid før med normalt træningstøj og en flaske til vand. Læs mere om prøvetræning her.

    boksning