• Nyhedsarkiv 2007

  17. december 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: Mille vinder Machado Championships i Melbourne

  CSAs udstationerede i Australien, Mille Pedersen, vandt for nylig guld i Machado Championships i Melbourne i kvindernes -70 kg klasse.

  Mille har været i Australien i over et år, men planlægger at vende tilbage til Danmark i første del af 2008.
   
  -o-

  12. december 2007

  Kickboxing: Maikies første 5 uger i Thailand

  Maikie fra vores kickboxing hold er godt i gang med sit 5 måneders træningsophold i Thailand og har indtil videre tilbagelagt de første 5 uger af maratonprojektet :) Hun har sendt lidt billeder og en hilsen hjem til os:

  ***

  Har været igang i 5 uger nu (Legacy Gym) på fuld tryk 2 gange
  dagligt.
  Det var en hård nyser til at starte med, selvfølgelig
  fysisk, men
  også mentalt, pludselig at have en hverdag der stort
  set kun omhandler træning, og med andre hvis verden
  kun er thaiboxing.
  Men det tog ikke så lang tid at vende mig til at
  hverdagen er sådan,
  man får et helt bestemt fokus og lader resten af
  verden passe sig selv.

  Tænkte dog at jeg godt kunne gå hen og få en god
  omgang kulder, da der
  kun var fyre med træning i hovedet. Men folk ankommer
  og rejser
  løbende, og fornylig er der kommet nogle nye som jeg
  har det godt med, bl.a en der hedder Kristine fra Dk
  som ankom for nogle dage siden.

  Har haft en del overbelastnings problemer
  forskellige steder, men ikke noget der har gjort at
  jeg ikke har kunnet træne.
  Det har mest været morgenløbeturen på 8 km jeg har
  måtte nedsætte
  lidt da mine ben gik helt i beton. Men er ved at være
  klar igen efter en del massage og sauna ture.

  Træningen er virkelig effektiv, så man rykker hurtigt
  syns jeg, da
  man har meget enetid med hver træner.
  De har helt deres egen stil, og vil gerne lave alt
  man har lært om, men det er kun en stor oplevelse, og
  en fornøjelse at pudse teknikker af
  og mærke man kommer videre.

  Jeg tager til Bangkok om 3 uger regner jeg med, og er
  der og træne i mens der er VM i amatør thaiboxing, og
  derfra tænker jeg at tage videre til ny klub, har brug
  for lidt ny luft. Så vil jeg evt. vende tilbage hertil
  Legacy senere på rejsen.

  Mvh. Maikie
   

   

   

  -o-

  5. december 2007
  Capoeira: Fælles fredagsroda og Ferradura

  På fredag den 7 december prøver vi at samle folket på nørrebronx til en ordentlig gang roda, der vil være træning for børn kl fire og kl halv fem må de voksne godt møde op til en ordentlig børneroda som opvarmning til en god voksentræning og derefter voksenroda.
  Det er super vigtigt (og vildt hyggeligt) når vi lige får samlet kræfterne, især i denne mørke kolde tid, så kom glade og friske.

  Tirsdag den 11 ankommer Ferradura så og vil undervise både tirsdag og torsdag på både voksen og børnehold. Det er en fed mulighed for at lære en hel masse og der kan meget vel komme lidt ekstra træning på tale så hold øje med hjemmesiden.
  Lørdag (og søndag for børnene) har vi så vores workshop og lørdag aften vores capoeira-julefrokost sammen med de gode folk fra Nørrebronx. Der hænger flyers med detaljer om begge dele på nyhedstavlen i CSA.

  -o-

  1. december 2007
  Farvel og tak til Ken Allen

  Efter halvandet år som fast instruktør i CSA, er Ken Allen nu fløjet tilbage til Portland, Oregon i USA. I den tid Ken har været her, har klubben udviklet sig enormt meget teknisk og han har bragt en masse inspiration og viden til CSA som vi sætter stor pris på. Oprindeligt var planen at han skulle være her et år, men vi har været meget glade for at have ham, så det blev lidt længere. Det er nu vores opgave at arbejde videre på alle de ting Ken har lært os, især fristilsbrydningen som har har været lidt af en øjeåbner for os.

  Vi håber han kommer godt hjem og i gang med sit “gamle liv” igen :)

  -o-

  27. november 2007
  Husk CSA julefrokost på lørdag!

  Lørdag 1. december gentager vi de seneste års succeser og holder vores legendariske CSA julefrokost.

  Festen bliver afholdt samme sted som sidste år:

  Festlokalet på Valhalsgade 4, Nørrebro
  Start kl. 18:00
  Deltagelse 50 kr. – betales ved fremmøde

  Menuen bliver i år leveret af (kickboxing kamp træner-)Flemmings thai restaurant, og vil byde på en masse spændende og lækkert mad for enhver smag.

  Dette er en rigtig god mulighed for at få socialiseret lidt med dem i klubben, man normalt ikke træner sammen med eller har fået tid til at snakke med. Så uanset hvad du træner i CSA, se at få meldt dig til og kom med, der er garanti for at det bliver en super sjov og hyggelig aften.

  Tilmelding foregår på sedlen der hænger på spejlet i klubben. Der er i skrivende stund allerede 65 tilmeldt og der er ikke ubegrænset med plads, så hvis du vil med så meld dig til NU!

  Prisen er egentlig 150 kr. pr. mand, men klubben giver et tilskud, så det koster kun 50 kr. per person for deltagelse + buffet. Du skal selv medbringe drikkevarer.
   

   

  -o-

  23. november 2007
  Capoeira: Æresroda for Mestre Leopoldinha fredag den 30. nov.


  Alle Capoeiragrupperne mødes og laver en stor minderoda for Mestre Lepoldinha som for nyligt gik bort. Hvis ikke i kan få en invitation af Kalle til træning så tilmeld jer på annebrazil@hotmail.com

  Der vil være roda fra 19:00-20:30 og derefter musik med Cana Caiana og forró undervisning. Kl 21:30 bliver de afløst af jam med bateria senzala og slagkraft og de går på igen kl 22:30 og aftenen rundes af kl 22:30 med pipoca.

  Dresscode til rodaen er malandro outfit, vi taler suits, silketørklæder om halsen, blanke sko, hat og attitude.

  Entreen koster 50 kr. og det foregår på K2 (den gamle kanonhal), Østerfælledvej Torv 37.

  -o-

  20. november 2007
  Fire ud af seks sejre til CSA Fight Night 1

  Det blev en god aften for CSA, da den første CSA Fight Night turnering løb af stablen i fredags. Klubben havde seks kæmpere, der alle kæmpede debuterede i den stilart de stillede op i og fire af dem endte med flotte sejre. Omkring 130 entusiastiske tilskuere blev vidner til en aften med masser af action og flot kampsport.

  Mads Nilsen var kommet godt op i gear efter sin ubehagelige skade til Openmat 9, hvor han brækkede overarmsknoglen. Han kæmpede en flot kamp, men blev desværre meget uheldigt ramt af et frontspark på skulderen så den gik af led. Lægen fik den hurtigt sat på plads igen, og han meldes klar til træning igen inden for 2-3 uger.

  Simon Skov-Hansen fik taget revanche fra sit MMA nederlag i Hillerød for et par uger siden, og viste flot overblik i sin standup kamp, hvor han endte med at tage sejren på bedre kondi og teknik end sin modstander.

  Benjamin Kragsskjold viste ren killerinstinct i sin MMA kamp, som han dominerede fra start til slut og endte med at vinde på slag fra mount.

  Ylva Hårdemark viste vejen for piger i MMA og tog en kamp mod en ti kilo tungere og meget mere grappling erfaren modstander fra Odense. På trods af en god start endte hun med nederlag på armbar.

  Jesper Carlsen kæmpede aftenens hårdeste kamp og vandt knebent på dommerstemmer efter tre ekstremt udmattende runders standup kamp.

  Alexander Kozmér gjorde kort process med sin modstander med en serie af præcise slag og spark i starten af første runde.

  Stort tillykke til dem alle, vi håber at se dem kæmpe igen til CSA Fight Night 2, der afholdes 1. februar næste år.

  Se mere info om samt video fra turneringen på www.csafightnight.dk.

  Fotos af Nicolas Dalby – www.23hq.com/PimpDaddy

  -o-

  19. november 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: To nye gulbælter på børneholdet

  I dag holdt vi børnegraduering på Brazilian Jiu Jitsu holdet. De fire der deltog gjorde en rigtig flot indsats og bestod alle. Oliver fik sin tredje streg på det hvide bælte, Piet sin anden streg på det gule og både Taus og Ida fik meget velfortjent gult bælte efter over et års hård træning.

  Vi glæder os til at se alle disse unge talenter udvikle sig og blive supergrapplere når de bliver størrere :)

  -o-

  19. november 2007
  Nyt konditionshold starter fredag!

  Hver fredag kl. 17.00-18.00, vil Christian Ifversen og Ben Johnson køre en times benhård konditions- og styrketræning på det lille måtteareal. Dette hold vil være perfekt træning for dem, der gerne vil komme i bedre form hvad enten det er af motions- eller konkurrencemæssige årsager. Alle kan være med uanset udgangspunkt.

  Holdet starter fredag kl. 17 efter BJJ sparringsholdet… tør du tage udfordringen op? ;-)

  -o-

  14. november 2007
  Stort interview med Christian i Fighter Magazine

  I det nyeste nummer af Fighter Magazine, er der et seks siders langt interview med CSA instruktør og medejer Chritian Graugart, hvor han bl.a. snakker om filosofien bag CSA, opstarten og samarbejdet med Carsten samt de andre projekter han arbejder på.

  Bladet kan købes i DSB kiosker og kampsportsbutikker over hele landet.

  -o-

  13. november 2007
  Spændende uge for Capoeira holdet

  Elever fra Professor Dinos gruppe kommer på besøg til tirsdagstræningen, så kom glade og få trænet med nogen andre glade capoeira-entusiaster.

  Fredag er der sangtræning med Pia Trøjgaard på Nørrebro kl. 17:00 (Husumgade 44 på Havremarkensvej skole) og efterfølgende roda. Alle der gerne vil lære at udvikle deres stemmer bør kommer, det er gratis og Pia underviser normalt på konservatorieniveau og er vildt dygtig.

  Husk på at vi har fællestræning om søndagen hvor børn og voksne kan lege sammen. Søndagen er efterhånden ret velbesøgt og rigtig hyggelig. Husk også på at vi har fast musiktræning fra 18:30-19:30 tirsdag og torsdag og at vi træner i det nye rum om torsdagen.

  -o-

  12. november 2007
  CSA Fight Night 1 på fredag kl. 18!

  På fredag den 16. november afholdes den første CSA Fight Night turnering, som er en MMA- og Standupturnering primært for begyndere. På fredag bliver der hele ti kampe ligeligt fordelt mellem de to stilarter.

  CSA stiller med et stærkt hold allerede til første turnering, hvor vi har 6 kæmpere i både MMA og Standupkampe:

  • Mads Nilsen
  • Benjamin Kragsskjold
  • Simon Skov-Hansen
  • Ylva Hårdemark
  • Jesper Carlsen
  • Alexander Kozmér

  Sæt kryds i kalenderen så du kan komme og heppe på dem alle! Der er gratis entré for medlemmer af CSA, alle andre betaler 50 kr.

  Læs mere om turneringen på www.csafightnight.dk

  -o-

  12. november 2007
  CSA t-shirts nu på lager :)

  Så er vores nye CSA t-shirts færdige og de kan købes i klubben hos instruktørerne. Prisen er kun 100 kr. for medlemmer (200 kr. for ikke-medlemmer) og tilbuddet gælder kun så længe lager haves, så skynd dig hvis du vil have én!!

  -o-

  6. november 2007
  En sejr og to nederlag til C-Shooto Galla

  Lørdag kæmpede tre CSAere med kun halvanden uges varsel C-Shooto (MMA uden slag på gulvet) i Hillerød. Det var tydeligt at manglen på konditionstræning og sparring spillede ind i kampenes udfald og vi endte med at hive en enkelt sejr hjem i tre kampe.

  Jonas Nielsen tabte på submission i anden runde mod en tung og hård modstander. Simon Skov-Hansen kæmpede en hård 2 runders stående kamp og endte med at tabe på point på trods af flere gode træffere. Christian Colombo viste stort overblik og dominerede sin modstander både stående og på gulvet, hvor han endte med at vinde på submission fra mount.

  Tillykke til alle tre med indsatsen, vi ser frem til at se dem i ringen/buret igen!

  Nicolas har billeder fra turneringen oppe på www.23hq.com/PimpDaddy.

  -o-

  2. november 2007
  Tre CSAere kæmper lørdag!!

  Med kun 9 dages varsel, har tre CSA kæmpere sagt ja til at kæmpe C-Shooto (Amatør MMA a la Shootfighting) til en turnering i Hillerød på lørdag den 3. november:

  – Jonas Nielsen
  – Simon Skov-Hansen
  – Christian Colombo

  Turneringen foregår kun 5 minutters gang fra Hillerød station, starter kl. 13:00 og det koster 50 kr. for tilskuere. Sæt kryds i kalenderen og kom med og bak de tre kæmpere op!
  -o-

  27. oktober 2007

  BJJ debutanterne hentede medaljer til Scandinavian Open

  Til årets Scandinavian Open turnering hentede CSA to medaljer til kæmpere, der på hver sin måde var debutanter i BJJ turneringer. Nicolas Dalby kæmpede med gi for første gang og fik en bronzemedalje i den svære -88 kg klasse for blåbælter. Mikkel Jensen var til sin første turnering nogensinde og tog guld i sin vægtklasse for hvidbælter. Stort tillykke til dem begge to.

  CSAs resterende fire kæmpere rendte ind i hårde lodtrækninger og endte desværre ikke på podiet denne gang.


  -o-

  24. oktober 2007
  Ændringer i træningsprogrammet fra 1. november!

  For at imødekomme flere af vores medlemmers ønsker ifm. Bens projekt, har vi lavet nogle ændringer i træningsprogrammet for klubben.

  • Pga MEGET stor forespørgsel, har vi oprettet et nyt kickboxing hold for at udfylde “hullet” mellem niveauet på basis- og kampholdene. Dette hold træner hver torsdag aften og lørdag eftermiddag.
  • Vi har fået mulighed for at leje plads i et andet lokale længere ned ad gangen, hvor Capoeira holdet hver torsdag vil få mulighed for at træne på et hårdt gulv og med en lidt tidligere træningstid.
  • Kampholdet får yderligere træning lørdag eftermiddag.
  • BJJ holdet mandag og onsdag aften bliver delt op i almindelig træning og sparring, så man har mulighed for kun at møde op til sparring, hvis man ikke kan nå holdet fra starten.
  • Vi har igen fået en fast instruktør på kettlebell holdet, der vil køre samme tid hver lørdag men på vores nye, mindre måtteareal ved styrketræningsområdet.

  Ændringerne træder i kraft fra torsdag den 1. november. Se hele programmet under tid og sted.

  -o-

  23. oktober 2007
  Nyt ekstra måtteareal i CSA

  Næste skridt i vores projekt med at udvikle CSA har været, at vi har investeret i et ekstra måtteareal på 24m2. Det er ofte, at vores medlemmer har lyst til at træne en smule ved siden af efter holdene, hvilket kan være svært når der skal starte et nyt hold på måtten. Derfor får vi inden for ca. en uge ryddet ud omkring styrketræningsområdet og lagt et nyt, mindre måtteareal, så der altid er plads til at man kan træne lidt ekstra mens der er hold på den store måtte.

  Desuden har vi indkøbt ekstra udstyr til bl.a. kickboxing holdene samt har gang i en del projekter med yderligere udsmykning af vores lokale – bemærk selvfølgelig de store, flotte CSA plakater vi har fået trykt som nu hænger på væggen modsat spejlene!

  Vi håber, at I vil blive glade for disse tiltag – der kommer mere!! :)

  mvh

  Carsten og Christian

  -o-

  16. oktober 2007
  Fem nye sparringshold om ugen

  I forbindelse med Ben’s projekt om klubben, har vi fået en masse gode ideer og forslag til, hvordan vi kan gøre træningen i CSA endnu bedre for vores medlemmer. Én af forespørgslerne var, at mange ønskede sig flere muligheder for at få noget fri sparringstid ud over den almindelige træning.

  Derfor har vi fra i dag tilføjet fem nye sparringshold om ugen til vores træningsprogram. Mandag til torsdag 15-16 vil der være fast åben sparring i klubben. Det vil sige, at alle der har lyst til at sparre/træne MMA, BJJ, Kickboxing eller Capoeira har mulighed for dette på disse tidspunkter. Desuden vil der hver onsdag fra 16-17 være en times BJJ sparring.

  Se alle tiderne under tid og sted.


  -o-

  5. september 2007
  Christian og Christoffer tager på 3 ugers træningstur til USA

  Fra den 18. september tager Christian Graugart og Christoffer Volf på en tre ugers tur til USA, hvor de – ud over at holde ferie naturligvis – skal besøge en del forskellige klubber for at finde inspiration til træningen og undervisningen i CSA.

  Indtil videre har de planer om at besøge:

 • Straight Blast Gym i New York
 • Marcello Garcias klub i New York
 • Renzo Gracies klub i New York
 • Randy Coutures klub i Las Vegas
 • Martin Kampmann i Las Vegas
 • Gracia Barra i Tampa, Florida
 • Leo Kirbys klub i Hollywood i Florida
 • Rey Diogos klub i Los AngelesDesuden skal de se UFC 76 i Anaheim, CA sammen med Søren og Kristin.


  -o-

  4. august 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: Åben udendørs træning på Kulturhavnen på Islands Brygge søndag!

  søndag den 5. august fra kl. 17.00-20.00 holder CSA åben træningen på Islands Brygge i forbindelse med årets Kulturhavn. Vi lægger nogle måtter ud og ruller et par timer, og publikum kan få lov at rulle med, hvis de skulle have lyst til at prøve.

  Vi håber at så mange som muligt fra klubben vil dukke op og være med. Det bliver rigtig sjovt at træne udendørs, og der er selvfølgelig også en stor PR værdi i det for klubben som kommer os alle til gavn. Vi regner med at starte med at lægge måtter ud allerede fra kl. 16, så der må man meget gerne dukke op!

  Om man vil rulle med eller uden gi er op til én selv, det kommer nok lidt an på vejret ;)

  Læs mere om Kulturhavnen på www.kulturhavn.com. Capoeira holder sammen med Nørrebro gruppen ligeledes åben træning / opvisning om lørdagen.

  mvh

  Christian og Carsten


  -o-

  2. august 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: 10 CSA kæmpere til Submission Wrestling strandturnering på lørdag!

  Ren Capoeira stemning!

  På lørdag den 4. august afholdes den tiende Openmat turnering og det bliver fejret med et jubilæumsarrangement på stranden. De 16 bedste danske kæmpere i tre vægtklasser mødes til et brag af en turnering på Amager Strandpark i København, hvor der er garanti for højt tempo og flotte submissions i lange baner.

  CSA stiller med ti kæmpere til denne turnering:

 • Ben Johnson
 • Kim Kjær Laursen
 • Nicolas Dalby
 • Charles Nilsson
 • Thomas Vesselholdt
 • Kim Ignatius
 • Peter Broberg
 • Jonas Nielsen
 • Carsten Ettrup
 • Christian IfversenCSA har tidligere haft stor success i Openmat turneringerne, men denne gang er konkurrencen hårdere end nogensinde før, så kæmperne har brug for så meget opbakning som muligt. Sørg derfor for at komme ud på stranden og heppe på dem på lørdag!

  Turneringen starter kl. 12 ved bunker 4 på Amager Strandpark. Se mere om eventet på www.openmat.dk!

  Ren Capoeira stemning!
  -o-

  30. juli 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: Ida vandt guld ved verdensmesterskaberne i Brasilien

  Under sin tur til Brasilian sammen med Shanti fra Brasa, vandt Ida guld ved Copa do Mundo (Verdensmesterskaberne) i Rio. Hun endte mod Shanti i finalen i både sin vægtklasse og i absolute klassen, og de valgte at trække lod om guldet.

  Vi glæder os til at få CSAs første BJJ verdensmester hjem til klubben! :)

  Ida skriver selv om sin oplevelse:

  “Mange tak allesammen!

  Det var suuuperfedt!

  Lidt hurtig om mine kampe…

  Gik foerste kamp mod en vale tudo pige, som jeg fik at vide af min coach, var rigtig sej og hard core, Shit!
  Fik 2p for nedtagning, havnede i hendes abne guard, hvor hun efter at jeg ikke fik lavet en skid rigtigt, fik et sweep paa mig, herefter fik jeg hende ind i min lukkede guard, hvor vi var rimlig lang tid foer jeg fik hende fanget i en armbar! Jeg fik strukket armen ud og hun flippede mig over paa mave og naegede at tappe, fik poppet hendes arm jeg ved ikke hvor mange gange foer hun tappede ud…. Stakkels toes, den arm kommer hun ikke til at bruge til noget i lang tid…. Hun fik den dessuden i gips. Lidt sjovt eftersom pigen brugt meget tid foer kampen paa at gaa rundt at fortaelle alle hvilken sej vale tudo toes hun var

  Nummer to kamp gik jeg mod Dusi fra Sverige, 180 cm, 62 kg, fik to nedtagninger foer jeg tappede heende paa en kimura fra sidemount. Fik skaell ud af dommeren efter nummer 2 nedtagning fordi jeg var for vaaldig, og sku tage det lidt stille og roligt med pigen og ikke slaa hende ihjel, ops… Hun fik senere gipsskinne paa benet efter hun forstuet foden i den ene nedtagning. Det var dog mega-uheldig, fik foden galt naar hun faldt.

  Finalen gik jeg som sagt ikke, Shant vandt paa cointoss…

  I aabne vaegtklassen gik jeg foerste kamp mod et bjerg, 90 kg toes… Min coach sade til mig at jeg sku hive hende ned og saa til side, og tro mig jeg poevede, men der skete ikke en skid! Jeg hivede og hivde, og hun bevaegede sig ikke over hovedet, Shit! Hun var god staaede, men det lykkedes mig at faa hende ned to gange, endte i sidecontrol begge gange, men blev doemt op igen foerste gang, efter nr 2 nedtagning, fik jeg foerst knee on belly og mount og Haps! saa var hun fanget i en armbar fra mount, jeg kan nu officiellt kallde mig selv for bjergsklattrer!

  Nr to kamp var mod en -64 kg pige, som var rigtig god, jeg fik 2p for nedtagning, en fordel fo et eller andet som jeg ikke kan huske, hun fik 2p for et sweep, og kampen endte efter fuld tid til min fordel.

  Eftersom Shanti fik vaegtklassen, delte vi det saadan at jeg fik den aabne istedet for….

  Efter det blev jeg lige pludselig “Hende som tog armen med hjem til sverige” bland drenge paa klubben.

  -o-

  25. juli 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: Nyt sparringshold om fredagen

  Efter ønske fra mange af vores medlemmer, har vi valgt at oprette et BJJ hold, der er dedikeret 100% til sparring. Hver fredag kl. 16-17 er der derfor åbent for en times intensiv træning, med eller uden gi. Der bliver ingen decideret undervisning på holdet.

  Ansvarlig for åbning af lokalet og afvikling af træningen vil være Jonas.


  -o-

  25. juli 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: Ken vandt overlegent Danish Open

  Til årets Danish Open turnering i Submission Wrestling fejede Ken al modstand af banen og vandt overlegent -73 kg klassen. Her er lidt video fra kampene:

  -o-

  6. juli 2007
  Spørgeskema til alle medlemmer af CSA

  I forbindelse med Bens MBA projekt om CSA, har han udarbejdet et spørgeskema, som vi gerne vil bede alle medlemmer om at udfylde. Det kan afleveres både på email ben@brightsl.com (Bemærk: Stavefejl i email adresse rettet!) eller i papirform (bare læg det på skrivebordet ude i klubben).

  Sidste frist for udfyldning er søndag denne uge, så vi håber at alle der ikke har gjort det endnu, vil bruge 5 minutter på det. Formålet med det er at høre jeres allesammens meninger og ideer til hvordan vi kan gøre klubben endnu bedre at træne i.

  Du kan enten tage en kopi af spørgeskemaet i en af kasserne nede i klubben eller alternativt klikke her for at dowloade det.

  På forhånd tak!

  Ben, Christian og Carsten.

  -o-

  2. juli 2007
  Særligt sommerprogram i juli måned

  Pga begrænsede åbningstider i Grøndal Centret i juli måned, kører vi med et særligt sommerprogram. Se alle tiderne for måneden under “tid og sted”. Hvis man har lyst til at komme og træne lidt i dagtimerne, så snak med en af instruktørerne angående nøgle.

  God sommer!

  -o-

  29. juni 2007
  Husk CSA sommerfest i morgen lørdag – flyttet indendørs!!

  Pga. overhængende fare for regn i morgen, har vi valgt at flytte årets første store CSA sommerfest indendøre, frem for det oprindelige planlagte sted på Amager Strand. Vi lover selvfølgelig at holde en ny fest senere på sommeren, hvor der forhåbentlig er bedre vejr, og dermed god mulighed for at grille.

  Festen er flyttet til en gammel kending, nemlig CSA Bar, også kendt som Lazslo Bar, der ligger på Læderstræde 28, tæt ved Amager Torv.

  Vi håber, at så mange som muligt fra klubben vil deltage, uanset hvilket hold man træner på eller hvor længe man har været medlem. Dette er en glimrende mulighed for at møde og snakke med nogle af alle dem fra klubben man normalt ikke ser eller kender (endnu!) :)

  Vi ses i morgen!!

  -o-

  27. juni 2007
  Kickboxing: Flemming 5 uger til Thailand på træningsophold

  CSA?s træner på kickboksning kampholdet, Flemming Rasmussen, træner normalt
  hos Sitpholek når han er i Thailand, men har gennem nogle kontakter fået
  tilbud om et 5 ugers ophold på Fairtex nye camp i det nordlige Pattaya,
  Thailand.

  Fairtex er jo udover deres verdensmestre og nationale mestre også kendt som
  et varemærke indenfor bokseudstyr mm. Der ligger derudover et fairtex
  stadium i Pattaya, hvor store events løbende afholdes.
  Træningen vil foregå over et til to trænings pas om dagen med fokus på
  kompetenceudvikling.

  Formålet med træningen er ikke forberedelse til kamp. Opholdet er et aktivt
  studieophold for at bygge videre på- og finpudse den 22 årige erfaring
  Flemming har indenfor muay thai. Der kan så tilbydes en endnu sjovere og
  inspirerende træning i CSA.

  Det er hensigten at blive opdateret med de nyeste varianter i muay thai, da
  denne sport ikke er et sæt døde systemer, og derfor naturligvis udvikler sig
  hele tiden.
  Et andet vigtigt formål med træningsopholdet er desuden at få evalueret og
  forbedret de teknikker der normalt indgår i undervisningen på CSA
  kickboksning. Fairtex? trænere vil give konstruktiv kritik af hele
  programmet og alle teknikker, så undervisningen i CSA kan blive endnu mere
  spændende og udviklende.

  Der ligger således 5 ugers benhård træning i vente, og allerede fra august
  kan resultaterne af anstrengelserne videregives til alle muay thai
  interesserede i CSA. I mens Flemming er væk, står Kristian for træningen på kampholdet.

  Læs mere om Fairtex Pattaya på http://www.fairtexpattaya.com/muaythai/index.html


  -o-

  21. juni 2007
  CSAs bedste (?) pokerspiller på opdagelsesrejse

  Siden starten af februar har vores medlem gennem mange år, Anders Kronholt – blandt de fleste i klubben bedre kendt som “Dolph” eller “Master of the Universe” – været på lidt af en opdagelsesrejse ude i verden, finansieret af hans stakkels modstandere i online poker. Han har indtil videre rejst rundt i Australien og en stor del af Asien og oplevet lidt af hvert. Bl.a. har han været i forbi Ole Laursens camp i Thailand og træne lidt thaiboksning for at holde kampformen ved lige :)

  Følg hele Dolphs tur på hans blog: kronholt.blogspot.com! Vi ønsker ham fortsat god tur og håber han kommer sikkert hjem til CSA igen :)


  -o-

  22. maj 2007
  Ben skriver MBA projekt om CSA

  I forbindelse med Bens MBA studie (Master of Business Administration), skal han til at skrive et spændende projekt om CSA. Det kommer til at spænde over en længere periode og vil indebære en del undersøgelser af både klubben og dens medlemmer. Ben skriver selv om projektet:

  “Hi, my name is Ben Johnson, I moved to Denmark recently and have been
  training at CSA.

  I am embarking on my MBA and have decided to help Christian and Carsten by
  making CSA the subject for my first project for the course.

  MMA, Ju Jitsu, Thai Boxing and Capeoira are fantastic sports that deserve a
  good training facility and great instructors. We are all interested in
  seeing the club grow, so the MBA project will be:

  #An Investigation into How to Improve Combat Sports Academy’s (CSA)
  Performance: Developing a Profitable Business Case#

  More money, means greater levels of investment in the club, which means
  better training time for everyone!

  So over the next few months I am going to be doing lots of cool stuff to
  help the guys and find out how the academy is meeting your expectations.

  I am also looking for volunteers to join a CSA focus group that will be
  meeting three times (each session will be about 1 and half hours long) over
  the next few months to discuss the research and look at ways of improving
  things at the CSA.

  So if you love the club and want to help out just email me straight away on
  ben@brightsl.com and come down for the first meeting in June.

  I am really looking forward to meeting you all and maybe even working with
  you on this exciting project.

  Kind regards,

  Ben”

  Vi ønsker ham held og lykke med det og glæder os til at se resultatet!!

  -o-

  22. maj 2007
  CSA repræsenteret verden over

  Mange CSAere rejser ud i verden af forskellige årsager, men én ting har de næsten alle tilfælles. De stopper ikke med at træne bare fordi de ikke er i nærheden af klubben :)

  For tiden er Mille Pedersen i Australien, hvor hun får trænet en masse BJJ og netop har vundet hele to vægtklasser i Victorian Championships. I sin vægtklasse -67 kg vandt hun kampe på både submission og point over bl.a. en judo sortbælte fra det australske landshold. I den åbne vægtklasse for hvidbælter vandt hun sine kampe på point og kunne tage den anden guldmedalje med hjem på samme dag.

  Mille træner i Dominance, se mere om klubben på www.dominance.com.au. Det er hendes plan at komme hjem igen omkring November.

  ***

  En anden CSAer i udlandet er Kári, som studerer fysik i Irvine i Californien. Her får han trænet en masse BJJ (selvfølgelig uden gi i bedste Kári stil) og har også kæmpet til et par turneringer. Senest var han med i Best Of The West og har sendt os et videoklip af sin kamp mod en lilla bælte modstander:

  Kári kommer på besøg i CSA et par dage i slutningen af juni inden han tager hjem til Island på sommerferie, hvorefter han flytter tilbage til Danmark i august. Vi glæder os til at få både Kári, Mille og deres gode humør hjem til CSA igen senere på året! :)

  -o-

  18. maj 2007
  Mixed Martial Arts: Nyt intro hold hver mandag og onsdag

  Pga. stor efterspørgsel åbner CSA på mandag den 21. maj et introhold for Mixed Martial Arts. Holdet vil – ligesom introholdet for Brazilian Jiu Jitsu – være for alle nybegyndere samt dem, der har lyst til at træne de helt basis teknikker. Der vil blive undervist i slag, spark, clinch, nedtagninger og gulvkamp på et niveau og i et tempo, hvor alle kan følge med.

  Har du lyst til at prøve kræfter med MMA, så mød op mandag eller onsdag kl. 19:30 til det nye introhold :)

  -o-

  17. maj 2007

  Stor success for CSA til ADRENALINE 1

  Forrige lørdag deltog CSA med ikke mindre end 13 kæmpere til det store kampsportsshow Adrenaline 1 i Dansborghallen i Hvidovre. Det blev til sejr i 8 af kampene, der strakte sig fra MMA til grappling og Muay Thai:

  – Ken Allen vandt på dommerstemmer (Grappling no-gi)
  – Christian Colombo vandt på submission (MMA)
  – Jonas Nielsen tabte på submission (MMA)
  – Nicolas Dalby vandt på knockout (MMA)

  – Dan Bjerregaard tabte på submission (Grappling no-gi)
  – Andreas Kellberg vandt på dommerstemmer (Muay Thai)
  – Mads Erichsen tabte på submission (MMA)
  – Lasse Blaabjerg tabte på dommerstemmer (Grappling no-gi)
  – Simon Skov-Hansen tabte på submission (Grappling no-gi)
  – Carles Nilsson vandt på dommerstemmer (MMA)
  – Frej Nielsen vandt på submission (Grappling gi)
  – Jacob Guldbæk vandt på dommerstemmer (Grappling no-gi)
  – Christoffer Volf vandt på dommerstemmer (MMA)

  Stort tillykke til alle CSAs atleter der deltog!!

  Resultater og video fra alle kampene kan ses på www.adrenalinesports.dk

  -o-

  23. april 2007
  CSA stiller med over 10 kæmpere til ADRENALINE 1 den 5. maj

  Den 5. maj afholdes det første ADRENALINE stævne (www.adrenalinesports.dk) og CSA stiller op med mere end ti kæmpere i grappling og MMA.

  Følgende CSAere er tilmeldt:

  MMA:
  Christian Colombo
  Simon Skov-Hansen
  Charles Nilsson
  Ida Hansson
  Christoffer Volf
  Nicolas Dalby

  Jonas Nielsen
  Mads Erichsen

  Grappling:
  Lasse Blaabjerg
  Ken Allen
  Frej Nielsen
  Jacob Guldbæk
  Dan Bjerregaard

  Muay Thai:
  Andreas Kellberg

  Husk at sætte kryds i kalenderen og kom ind og hep på dem, de har brug for al den opbakning de kan få! Billetter kan købes i CSA eller på www.adrenalinesports.dk.

  -o-

  16. april 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: Rigan Machado seminar en stor success + seks nye blåbælter

  Seminaret med Rigan Machado i weekenden endte med at blive en stor success. Med næsten 5 timers træning både lørdag og søndag fik alle noget for pengene hos verdensstjernen, der var ivrig for at lære fra sig.

  Ud over træningen, uddelte Rigan blå bælter til seks af klubbens elever:

  Jonas “Freestyle” Nielsen
  Christoffer “Yeti” Volf

  Charles “Black Belt Jones” Nilson
  Nicolas “PimpDaddy” Dalby
  Dan “RoboCop” Bjerregaard
  Jakob “Fysio” Kromann

  Stort tillykke til dem alle!


  -o-

  4. april 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: Fem medaljer til CSA Open 2

  Som den største tilmeldte enkeltklub, havde CSA masser af begyndere med til CSA Open 2 turneringen, der blev afholdt på hjemmebane i lørdags.

  Alle klubbens kæmpere klarede det virkelig flot. Der var hård konkurrence i alle vægtklasserne, og vi endte med fem medaljer:

  Christian Ifversen, Guld -97 kg
  Christian Ifversen, Guld -91 kg
  Ida Hansson, Guld pigeklasse
  Kim Laursen, Sølv -91 kg
  Christoffer Volf, Bronze -85 kg

  Desuden blev det til en 4. plads til Claus Vistesen i den hårde -79 kg klasse. Tillykke til dem alle!


  -o-

  28. marts 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: En af BJJs allerstørste legender kommer til CSA!

  En af BJJs ALLERSTØRSTE navne, Rigan Machado, kommer til CSA og holder seminar i weekenden den 14.-15. april. Brødrene Rigan og Jean Jaques Machado er næsten legendariske inden for sporten, så det bliver rigtig spændende at få mulighed for at træne med ham. Rigan har trænet i Brasilien siden han var 5 og vundet utallige titler igennem årene, bl.a. verdensmesterskaberne flere gange samt kæmpet på allerhøjeste plan til Abu Dhabi turneringerne. Desuden har han udgivet en samling verdenskendte videoer og bøger om BJJ. Han var en af de første, der bragte BJJ ud fra Brasilien og i dag underviser han i sin egen klub i Californien.

  Der er begrænset plads på seminaret, så vi er sikre på at alle deltagerne får en masse ud af det – tilgengæld betyder det også, at man skal tilmelde sig i god tid, hvis man vil være sikker på at være med. Dette er en utrolig sjælden mulighed for at træne med en så stor personlighed inden for BJJ, så støt op om arrangementet og meld jer til!

  Seminaret er 4 timer lørdag og 4 timer søndag med en times pause imellem. Lørdag bliver det med gi og søndag er det uden gi.
  Tilmelding samt mere info på www.martialarts.dk/seminar.


  -o-

  21. marts 2007
  MMA: En sejr og et nederlag til Fighter Galla 4

  Både Nicolas og Christian gjorde virkelig god figur i deres MMA debutkampe til Fighter Galla 4 i Odense i lørdags. Begge kampe endte med stort set kun at foregå udelukkende ståend, og hvor Christian desværre ikke formåede at nå at stoppe sin modstander – selvom det var tæt på til sidst – vandt Nicolas på TKO, da lægen vurderede at hans modstander ikke måtte fortsætte pga blodnæse.

  -o-

  21. marts 2007
  MMA: Besøg fra Sydafrika

  CSA havde onsdag besøg af Omar Mouneimne fra Syd Afrika. Omar har egen MMA klub i Cape Town og en MMA record på 9-0.

  Hans klub hjemmeside: www.pridefighting.co.za

  -o-

  14. marts 2007
  MMA: Nicolas og Colombo kæmper til Fighter Galla 4 i Odense på lørdag!

  På lørdag kæmper Nicolas “PimpDaddy” Dalby og Christian “Godzilla” Colombo amatør MMA til Fighter Galla 4 showet i Odense. De har begge trænet hårdt op til kampene og vi glæder os meget til at se dem repræsentere CSA til stævnet. Nicolas skal møde en fra Shootfighting Viborg og Christian Colombo skal møde en 30 kg lettere modstander fra Submissionfighting Aalborg.

  Tag med over og hjælp til med at bakke op om dem begge, billetterne koster 150 kr. i forsalg og 200 kr. i døren! Se mere om fællestur derover i forummet.

  Info om stævnet findes på www.fightergalla.dk.


  -o-

  5. marts 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: Første bælter uddelt på børneholdet!

  Efter godt et års hård træning, er de første bælter blevet givet ud til elever på vores børnehold i Brazilian Jiu Jitsu. Piet og David er nu de yngste i Danmark, der nogensinde er blevet gradueret i BJJ da de fik overrakt gult bælte for nyligt. Desuden fik Taus og Ida deres anden streg på bæltet. De har alle en stor fremtid foran sig indenfor sporten, da der ikke går mange år før de kan fortsætte deres træning på CSAs successfulde voksenhold.

  Børnene træner ekstra for tiden da de skal til deres første turnering – Kaisho Cup i Sverige – den 12. maj.


  -o-

  23. februar 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: Thomas la Cour inviteret til ADCC European trials

  Combat Sport Academys fighter har fået en invitation til at deltage i de euopæiske udtagelser til det uofficielle verdensmesterskab i Submission Wrestling, pga. hans meritter.

  “Ragnarok” har haft stor succes i mange store grappling turneringer og pga. hans flotte resultater har Marko Leisten givet ham grønt lys til at deltage ved udtagelserne i -87,9 kg klassen.

  Men pt. har fire danskere kvalificeret sig til ADCC European Trials 2007: Julian Nguyen (Brasa), Frodi Hansen (Team Mascarenhaes), Jonas Ericsson (Brasa) og nu Thomas la Cour (CSA. Turneringen går af stablen den 24. marts og vinderne kan deltage i selveste hovedturneringen, der i år afholdes i New York, USA i maj måned.

  Abu Dhabi Submission Wrestling turnament betragtes som den største og mest prestigefyldte turnering i verden, hvor alle de bedste mødes en gang om året for at afgøre, hvem der er verdens bedste no-gi grappler.


  -o-

  22. februar 2007
  Brazilian Jiu Jitsu: CSA Open 2 den 31. marts

  Den 31. marts afholdes CSA Open for anden gang. Det er ved at være et års tid siden vi holdt turneringen sidst, og det var en rigtig god oplevelse for alle der deltog samt for klubben i helhed, der endte med 1 guld, 2 sølv og 1 bronze medalje.

  Turneringen er perfekt for nybegyndere, da man er sikret et vis antal kampe uanset om man taber eller ej. Så har man lyst til at få lidt kamperfaring og prøve at kæmpe mod nogle fra andre klubber, så er dette et rigtig godt sted at starte!

  Tilmelding og info på www.csaopen.dk.


  -o-

  21. februar 2007
  Kettlebells: Kenneth Jay deltager i Golden Arm i Sverige

  På lørdag drager Kenneth Jay til Sverige for at deltage i The Golden Arm Championship, som er en af Europas største og ældste armlægningsturneringer, hvor der kommer deltagere fra hele verden. Hold øje med siden her for resultater!

  I den forbindelse vil der være en afløser på kettlebellholdet lørdag :)


  -o-

  21. februar 2007
  Capoeira: Roda do més og Quilombo weekend

  Fredag den 23 holder vi roda do més i Quilombo do norte afdelingen på nørrebro, alle capoeiraklubber i københavn og omegn er inviterede og der bliver mulighed for masser af god inspiration.

  Lørdag d. 24 og søndag d. 25 holder vi så vores Quilombo weekend med træning for børn og voksne, maculelé, Forró, Frevo, musik og sangtræning, foredrag om klubbens historie og skadesforebyggelse, batizadovideoforevisning, fest og meget andet.

  Weekenden koster 150 kr for voksne og 60 kr for børn, og overskuddet går til tilskud til at få flere brassere over til vores batizado.

  Program for weekenden kan ses her

  -o-

  4. februar 2007
  MMA: Fantastisk dag for CSA til Neoblood og Cage Challenge

  CSA havde fire MMA kæmpere til Neoblood og Cage Challenge stævnerne i går i DGI byen. Charles, Simon og Christoffer debuterede i sporten og Thomas la Cour kæmpede sin hidtil hårdeste kamp i sin ubesejrede karriere.

  Charles kæmpede dagens første kamp og klarede sig virkelig godt imod sin meget størrere modstander. Det blev en ren standup kamp, hvor Charles tabte på dommerstemmer efter 5 minutter. Simon gik til den fra første fløjt og slog sin modstander ud på kun 10 sekunder. Efter der var blevet talt over ham, fortsatte Simon med fuld kraft og vandt kort tid efter på Rear Naked Choke. Christoffer vandt på dommerstemmer efter en meget hård og lige kamp, hvor han fik lavet flere gode nedtagninger og gulvarbejde med en armbar der var meget tæt på at lykkedes.

  Thomas la Cour kæmpede aftenens anden sidste kamp mod Kristian Lexell fra Stockholm. Det var en utrolig hård og lige kamp, der gik alle tre runder før la Cour kunne erklæres vinder på dommerstemmerne 3-0. Thomas er dermed stadig ubesejret i både amatør og professionel MMA.


  -o-

  25. januar 2007

  Kickboxing: Ny instruktør på kampholdet

  Fredag den 2. februar starter Flemming Rasmussen som vores nye instruktør på kickboxing kamp holdet. Han kommer til at undervise fast hver tirsdag og fredag.

  Flemming har trænet thaiboxing i over 20 år, både i Danmark og i Thailand, hvor han har boet 4 år og kæmpet over 60 professionelle kampe. Han er desuden hjælpetræner for Ballerup Bokseklubs kamphold.

  Vi glæder os rigtig meget til at opleve, hvad Flemming kan tilføje klubben med sin store erfaring og ekspertise. Kom og vær med til det første hold fredag den 2. februar kl. 17:00 og byd ham velkommen!!

  -o-

  24. januar 2007
  CSAere kæmper amatør MMA til Cage Challenge 3. feb.!!

  Før Cage Challenge stævnet den 3. februar, bliver der om dagen afholdt et mindre stævne for amatører, der vil prøve at kæmpe MMA i et bur. CSA stiller med et hold på indtil videre fire kæmpere, der alle får deres debut i sporten:


  – Christoffer Volf

  – Charles “Black Belt Jones” Nielsen
  – Christian Colombo
  – Simon Skov-Hansen

  Det bliver rigtig fedt at se dem i buret, og de har selvfølgelig brug for al den opbakning de kan få, så sørg for at komme og heppe på dem!

  Billetter til stævnet kan købes hos Christian, Carsten eller Thomas la Cour for 150 kr. (giver adgang til begge stævner både om dagen og aftenen).


  -o-

  2. januar 2007
  Besøg i CSA fra Portland

  Fra nytår og indtil den 10. januar, har vi i CSA besøg af Kens ven fra Portland, Omar. Han har trænet i SBG Portland i en lang årrække og er en rigtig dygtig MMA og BJJ udøver (lilla bælte).

  For kun et par måneder siden, blev Omar nr. 3 ved Mundials (verdensmesterskaberne i BJJ) i Brasilien.

  -o-

  2. januar 2007

  Thomas la Cour kæmper til Cage Challenge 9

  Den 3. februar kæmper Thomas la Cour en pro MMA kamp mod Kristian Lexell til Cage Challenge 9 i DGI-byen i København.

  De to har tidligere mødtes i Beginners Vale Tudo under amatørregler, hvor Thomas vandt på dommerstemmer efter en hård kamp. Siden har Kristian dog udviklet sig meget og kæmpet en del, så alle forudser en utrolig spændende kamp, der måske kan vise sig at blive Thomas hidtil største udfordring i buret.

  Vi regner selvfølgelig med at komme så mange som muligt for at heppe på La Cour – køb din billet i Nippon Sport eller bestil på sune@shootfighting.dk.

  -o-

Leave a reply

Cancel reply