• Søren Bak vs Aleksi Mäntykivi LIVE kl. 17:00!

  Søren Bak vs Aleksi Mäntykivi LIVE kl. 17:00!

  Søren “The True Viking” Bak træder i aften i buret ved EuroFC (European Fighting Challenge), du kan se med GRATIS og live, læs hvordan her.

  Selvtilliden er i top hos den ubesejrede danske MMA-fighter Søren Bak, som lover en sejr før tid i aften til EuroFC i Finland.

  En ny kamp på udebane i Finland imod en lokal finne. Dette står på menuen for Søren Bak (7-0), som skal åbne ballet til EuroFC’s første MMA-stævne i den finske by Espoo. Den 24-årige dansker sætter sin pletfrie rekordliste på spil i en vigtig kamp imod den finske fighter Aleksi Mantykivi (9-4).

  “Vi har analyseret vores modstander og har i den forbindelse set en række styrker og svagheder, han besidder. Min coach Carsten Ettrup har så udarbejdet en detaljeret gameplan, som også er blevet brugt i træningslejren til at arbejde detaljeorienteret op til kampen,” siger Bak.

  Selvom Bak, holder kortene tæt inde på kroppen, lover han stadig, at kampen ikke går tiden ud. Det har nemlig været tilfældet i seks ud af i alt syv professionelle kampe, hvoraf den seneste blev vundet på brutal knockout i 1. omgang.

  “Jeg vil kun love, at det bliver før tid. Vi har værktøjerne til at afslutte ham både stående og på gulvet, enten med ground and pound eller submission,” siger han.

  Kampen imod Mantykivi, som kommer ind til kampen med en rekordliste af ni sejre og fire nederlag, er meget vigtig. Den kan bane vejen for en fremtidig UFC-karriere, selvom Bak fortæller, at han ikke har travlt.

  Du kan se kampen ved at klikke på linket her:
  www.flocombat.com/euro-fc-01

  Du kan derefter sign-up gratis i 7 dage og se kampen live.

  Eventet startet kl. 17:00 dansk tid.
  Søren skulle ifølge tidsplanen kæmpe kl. 17:30.

  14470615_1788127418133176_5743696787908849055_n